Årets första universitetsstyrelse

Idag har universitetsstyrelsen haft sitt första sammanträde för året. Årsredovisningen och diverse rapporter – bland annat från internrevisionen och om arbetet med intern styrning och kontroll – stod på agendan. Att läsa årsredovisningen är nyttigt. Det ger en bild av universitetet, dess storlek och komplexitet, ur ett övergripande perspektiv som man sällan får som medarbetare ute i verksamheten.

Som en stående punkt brukar styrelsen också få en presentation av något ämnesområde. Idag var det sektionsdekan Hans Adolfsson som presenterade kemisektionen. Det är minst lika nyttigt, fast ur det omvända perspektivet, för styrelsen att få inblick i kärnverksamheten, i forskning, utbildning och samverkan.

2013-02-19 11.00.33 kopia

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s