Sista mötet med styrelsen

 

US bild_nyIdag hade vi sista sammanträdet med den avgående universitetsstyrelsen. Flera ledamöter har varit med länge – inte minst ordföranden Sten Heckscher och vice ordföranden Berit Svedberg – och de känner Stockholms universitet utomordentligt väl. Det avspeglades bland annat i dagens diskussioner om verksamhetsuppföljning eller om lärarutbildningsfrågor. Jag är mycket glad över styrelsens stora engagemang och breda kunnande. Men framför allt är Sten en oerhört skicklig ordförande, som ställt krav på sin styrelse och samtidigt skapat ett öppet samtalsklimat. Med sådana förutsättningar blir de impulser som externa ledamöter kan tillföra ett verkligt stöd för universitetsledningen. Det är precis så det ska vara. Tack Sten! Sten Heckscher

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s