Att vara chef

2013-06-13 16.10.55 kopiaIgår avslutades den senaste omgången av Att vara chef, universitetets chefsprogram där prefekter, studierektorer och enhetschefer inom förvaltningen möts – givetvis kring ledarskapsfrågor, men också andra frågor av gemensamt intresse för Stockholms universitet.

photo

 

 

Det var en intensiv och givande eftermiddag med redovisningar av deltagarnas grupparbeten kring olika teman, följt av diplomutdelning. Vi som var där från universitetsledningen fick ta del av många goda idéer och tankar kring bland annat internationalisering, rekryteringar, strategiskt chefsskap och konflikthantering. Gott ledarskap är en nyckel för att ett decentraliserat universitet som vårt ska fungera.
.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s