Ledningsinternat och prorektors avtackning

Idag åker den nya universitetsledningen på internat för att diskutera centrala frågor inför framtiden. Vi kommer bland annat att tala om vision och verksamhetsplan, om samverkan och om strategier för det fortsatta internationaliseringsarbetet.

Många har uttryckt förväntningar på att diskussionerna ska ge snabba, konkreta resultat. Till dem vill jag säga: hoppas inte för mycket – internatet varar bara i 24 timmar! Men det är viktigt för den nya ledningen att börja diskutera sig samman och lägga en god grund för höstens arbete.

Vi återvänder för att fira av Lena Gerholm. Hon slutar sitt uppdrag som prorektor vid månadsskiftet, men återgår till professuren i etnologi och tillträder även som intendent på Spökslottet. Mottagningen imorgon på fakultetsklubben, där hon är ordförande, ger välkommet tillfälle att tacka Lena för alla hennes insatser under nio år i ledningen för universitetet.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s