Nya uppgifter

Idag förändras ledningsfunktionen vid Stockholms universitet. Universitetsdirektör Ann-Caroline Nordström får ett nytt uppdrag på samverkansområdet, där hon själv redan tidigare tagit initiativ till inrättandet av den samordningsgrupp för samverkan och innovation där hon är ordförande. Det nya uppdraget innefattar även en förstärkning av ledningens internationella samverkan.

Samtidigt ska vi rekrytera en ny förvaltningschef – ett centralt uppdrag inte minst inför vår expanderande verksamhetsutveckling i och med Albanoutvidgningen. Planeringschefen Joakim Malmström går in som vikarierande förvaltningschef under rekryteringsperioden.

Tillsammans med den övriga ledningen vill jag varmt tacka Ann-Caroline för hennes insatser under de fem åren med den dubbla uppgiften som universitetsdirektör tillika förvaltningschef, och alldeles särskilt för hennes starka och hängivna engagemang för vårt universitet. Men framför allt får jag önska lycka till med nya uppgifter!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s