Budgetinternat

Områdesövergripande rådet har sitt höstinternat där budgetberedningen inför 2014 är huvudtema, men där vi också diskuterar verksamhetsplanen för nästa år, den sista centrala planen som är utformad enligt nuvarande modell. Utbildningsfrågor av skilda slag –universitetslärarutbildningen, IKT i lärarutbildningen och moocs – står på agendan, men också en mer administrativ fråga som e-handel. Till sist ska vi också hinna med en fördjupad diskussion kring 2013-09-17 14.02.09remissen angående högskolestiftelser, som universitetsstyrelsen behandlade för första gången i fredags. Det är viktigt och värdefullt att verksamhetsföreträdare för våra båda områden och nyckelpersoner inom förvaltningen på detta sätt får tillfälle att ventilera aktuella frågor lite grundligare än i vardagen på campus.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s