Studenthuset invigt

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Studenthuset invigt

  1. Alberto Tiscornia skriver:

    Bästa rektor:
    Fantastiskt fint hus! Fin invigning! Fint tal Astrid! Tack för inbjudan. För oss på Institutionen för orientaliska språk som har sina lokaler i en byggnad med något lägre standard än det nya Studenthuset, öppnas nya förhoppningar om att någon dag kunna flytta till en så fin byggnad. Särskilt nu när vi ska gå över till enhetshyror och vi kommer att finnas kvar i samma byggnad (senast ”renoverad” kanske i början på 1970-talet?) men vi ska betala samma kvadratmeterpris som Studenthuset. Då har vi inte ens trösten av att finnas i gamla och slitna men billiga lokaler. Vi kommer dessutom att vara tvungna att säga upp delar av institutionens lokaler för att spara på hyrorna. Vi kommer att ha lika gamla lokaler, färre kvadratmeter men till högre pris. Eftersom hela lokalförsörjningsadministrationen nu ska ses över föreslår jag att de som ska utreda saken besöker våra nordliga grannar som trots ålder (grundade 1477) har nyare och bättre lokaler än SU. Till en del kan det bero på att de har en Byggnadsavdelning med arkitekter, projektledare, controller, ekonomer mm. Ibland kan det vara bra att plagiera sina nordliga grannar. Hälsningar, Alberto Tiscornia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s