Ny förvaltningschef

Idag har Joakim Malmström anställts som ny förvaltningschef. Som tidigare fakultetskanslichef och senare planeringschef har han solid erfarenhet av universitetsadministration, samtidigt som han med sin bakgrund som disputerad i historia känner akademin väl också från verksamhetens perspektiv. Med Joakim får Stockholms universitet en både dialoginriktad, drivande och kunnig ledare för sin stora och komplexa förvaltning. Det ger stor tillförsikt för framtiden. Grattis Jocke – och lycka till!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s