Utbildningsvetenskap, medicin och hälsa

Så har även Vetenskapsrådets bidragsbeslut för året fattats inom utbildningsvetenskap, där Stockholms universitet får fyra projekt om totalt 22,7 miljoner samt en forskarskola om 7 miljoner, i didaktisk modellering och analys för lärare i naturvetenskapliga ämnen. Det är en välkommen resursförstärkning för området. Även inom området medicin och hälsa fick tre projekt vid SU totalt 7,5 miljoner. Dessutom fick fyra projekt inom detta område stöd från Cancerfonden. Jag gratulerar!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s