Wallenberg Academy Fellows

Idag kom det mycket glädjande beskedet att Stockholms universitet får sex nya Wallenberg Academy Fellows, två inom humaniora och fyra inom naturvetenskap. Totalt har 33 yngre forskare utsetts av KAW i år. Avsikten är att programmet ska fortsätta under en dryg tioårsperiod och finansiera upp till 300 Fellows, men även att kvoten för internationella nomineringar ska höjas till 50%. Det är en viktig signal inför det framtida nomineringsarbetet. Tack till alla som arbetat med detta års nomineringar – men framför allt stort grattis till våra sex nya Fellows!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s