Nobelveckan

Nobelveckan har rivstartat och är alltid intensiv, inte minst på huvudstadsuniversiteten. Den avrundas nästa lördag då kemipristagarna kommer till Aula Magna för att diskutera hur kreativa miljöer uppstår – ett gemensamt arrangemang mellan SU, KTH och KI. Men redan i fredags gästade ekonomipristagarna Spökslottet, och i lördags höll SU och KTH en gemensam panel på Alba Nova med fysikpristagarna François Englert och Peter Higgs. Det blev en animerad diskussion mellan nestorer inom den teoretiska fysiken.
_DSC4423

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s