Områdesövergripande rådet

Det är dags för vårens internat med Områdesövergripande rådet, som denna gång träffas på Krusenbergs herrgård i Knivsta. Imorgon är det IT-strategiska frågor och framtidens lärande som står på agendan. Idag har det handlat om fördelningsnycklar och samverkansfrågor – men det gäller inte de organisatoriska aspekterna, som berörs i utredningen om stödorganisation för samverkan, utan mer grundläggande frågor. Hur vill vi utforma vår samverkansstrategi för Stockholms universitet? Det blev en mycket konstruktiv och konkret diskussion – ett viktigt första steg i arbetet med en strategi. Det är just så som OR fungerar när det är som bäst – ett forum för samtal mellan områdena om viktiga frågor för universitetet. Sådana kan även föras vid vårliga kvällspromenader. bild

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s