Snart påsk

 

Vi har haft sista rektorsföredragningen inför påsken. Idag har det bland annat gällt Anna Ranställning av en gästprofessor i kristallografi, Lynne B. McCusker, olika samarbetsavtal med företag  –  bl a Lockheed Martin Space Systems Company –  samt några ansökningar om Erasmus+-projekt. Rektors beslutsmöten går snabbt – det är bara skriftliga föredragningar, och alla kommer väl pålästa till mötet. Men det blir digra dokumentbuntar och det är hög tid att övergå till elektronisk hantering.

Men nu är det framför allt dags för några dagars ledighet för alla universitetets medarbetare och studenter. Glad Påsk!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s