Besök från NTU

Vi har haft flera besök från NTU i Singapore vid Stockholms universitet de senaste veckorna. Först ut var en delegation från National Institute of Education, och med dem har vi tecknat avtal för utbyte inom lärarutbildningarna. I fredags besökte NTU:s rektor Bertil Andersson Spökslottet i samband med universitetsstyrelsens möte, då vi undertecknade ett centralt utbytesavtal mellan våra universitet – tidigare hade vi enbart ett avtal inom naturvetenskap. Idag och imorgon har vi ännu en delegation på besök under ledning av Alan Chan, dekanus för humaniora och samhällsvetenskap, som träffar bland annat företrädare för sociologi, engelska, journalistik och filmvetenskap för att fylla avtalet med konkret innehåll. Dessa internationella utbyten är av största betydelse för vårt universitet för framtiden.
IMG_4675

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s