Avslutning för chefsprogrammet

Förvaltningschefen och jag har tillbringat hela eftermiddagen med att lyssna på bildredovisningar från deltagarna i programmet Att vara chef. Där deltar alla slags chefer vid universitetet: administrativa chefer och chefer inom förvaltningen, prefekter, studierektorer, föreståndare… Det har varit en spännande eftermiddag, där universitetsledningen fått en hel del återkoppling om viktiga framtidsfrågor. Flera återkom till hur viktigt det är med en samlad vision och gemensamma verksamhetsmål för universitetet, där vi nu är mitt i en förnyelseprocess. Likaså betonades behovet av dialog och kommunikation, som det aldrig kan bli för mycket av. Chefsprogrammet avslutades traditionsenligt med diplomutdelning och mingel, och med mycket beröm till personalavdelningen för en bra utbildning. Rekrytering av chefer och ledare är en mycket viktig del av vår allmänna rekryteringspolicy. Att ett så stort universitet som vårt faktiskt fungerar beror till stor del på gott ledarskap på verksamhetens alla nivåer.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s