Nytt samarbete med landstinget

Idag har jag å Stockholms universitets vägnar med finanslandstingsrådet Torbjörn Rosdahl för Stockholms läns landsting skrivit under en gemensam avsiktsförklaring för ökad samverkan. Universitetet bedriver utbildning och forskning inom en rad områden, exempelvis folkhälsovetenskap, som också hör till landstingets kärnintressen. Kollektivtrafik är ett annat område där universitetet bedriver tvärvetenskaplig forskning och där vi har gemensamma intressen med landstinget. Jag ser med stor tillfredsställelse att våra samtal nu konkretiserats i en avsiktsförklaring, och är övertygad om att ett framtida samarbete kommer att bli till stor ömsesidig nytta.  bild[1]bild

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s