Åter på campus

Efter en sommar med överflöd på sol och värme börjar universitetets medarbetare nu så sakteliga återvända. Universitetsledningen startade hösten med ett internat, ett idealiskt sätt att komma igång och tänka kring övergripande frågor innan terminen sätter igång för fullt. Det vi framför allt har diskuterat är internationaliseringsfrågor, lärarutbildningarna och arbetet med ny central verksamhetsplan, som nu går in i sin slutfas. Vi kom tillbaka inspirerade och fulla av arbetslust!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s