Upptakt – och miljöcertifiering

 

Höstupptakten i Aula Magna, med utställningar och mingel i foajén, var välbesökt. Det WP_000555var inspirerande att höra Jenny Madestam från Statsvetenskapliga institutionen och Johan Kuylenstierna från Stockholm Environment Institute, även adjungerad professor vid Institutionen för naturgeografi och kvartärgeologi, som talade om universitetets roll i samhället och samverkans centrala roll. Vid frågestunden efter förvaltningschefens och mitt tal utbröt spontana applåder när jag kunde berätta att universitetet nu blivit miljöcertifierat. Det är fyra års arbete från många medarbetare som nu fått lyckosamt resultat.

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s