Höstmöten

Terminen är i full gång, och inom universitets- och områdesledningarna och förvaltningen pågår också en rad viktiga interna arbetsprocesser. Budgetarbetet har dragit igång, men det osäkra parlamentariska läget gör tidsplanen oklar. I måndags sammanträdde Områdesövergripande rådet inför höstens första sammanträde med universitetsstyrelsen. Och idag är det dags för det första av höstens prefektmöten, där vi ska diskutera den nya centrala verksamhetsplanen inför 2015.
Imorgon träffar jag mina rektorskollegor från KI och KTH för en av våra regelbundna avstämningar. Vi delar uppfattningen att ett nära samspel mellan våra tre stora universitet i Stockholm är av avgörande betydelse för oss alla. Jag ser fram mot ett ännu mer utvecklat samarbete.