Universitetsstyrelse, installations- och promotionshögtid

Idag har universitetsstyrelsen sammanträtt för första gången i höst. Vi diskuterade delårsbokslut, budgetprocess och institutionssamgåenden och hade även besök av Riksrevisionen. Vi har en mycket bra och engagerad styrelse, som också ger utmärkta prov på vilken stor tillgång externa ledamöter kan vara för verksamheten vid ett universitet.

Ikväll är det dags för årets installations- och promotionshögtid i Stadshuset. Vi promoverar jubel- och hedersdoktorer samt årets nya doktorer, och installerar våra nya professorer. Vi delar ut universitetets guldmedalj – i år till Sten Heckscher – och pedagogiska priser till särskilt skickliga universitetslärare. Mina varmaste gratulationer till alla dagens huvudpersoner!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s