Vicerektorer och dekaner från 2015

Idag har jag fattat beslut om vicerektorer och dekaner för den nya mandatperioden 2015-2017. Karin Helander blir ny vicerektor för det humanistisk-samhällsvetenskapliga området medan Anders Karlhede blir kvar som vicerektor för naturvetenskap. I dekankretsen på HS-området blir Bengt Novén och Jonas Ebbesson kvar på sina poster på humanistisk respektive juridisk fakultet, medan Astri Muren blir ny dekan för samhällsvetenskaplig fakultet. Bland prodekanerna blir Ylva Engström kvar som prodekan för naturvetenskap och Gunnel Forsberg för samhällsvetenskap. Inom humanistisk fakultet är Elisabeth Wåghäll Nivre ny på posten, liksom Jessica van der Sluijs och Pål Wrange från Juridicum.  Jag gratulerar nya och nygamla ledningspersoner till utnämningen och ser fram mot samarbetet under de kommande åren!