Diplomerade rektorer

Idag avslutades den andra omgången av rektorsprogrammet, den nya rektorsutbildning i SUHF:s och UKÄ:s gemensamma regi som erbjuds alla rektorer. Programmet har varit fullmatat och varierande. Viktigast av allt är dock att vi rektorer som gått programmet tillsammans fått tillfälle att lära känna varandra bättre, ta del av varandras erfarenheter och samtala kring gemensamma frågor och problem. Sådana finns det gott om i en högskolesektor i förändring.

IMG_0649

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s