Universitetsstyrelsens decembersammanträde

Idag sammanträdde universitetsstyrelsen på Spökslottet. Vi fattade bland annat beslut om riskanalys och om framtida strategier för Stockholms universitet. Likaså fattades beslut om samgående till den nya Institutionen för miljövetenskap och analytisk kemi.

IMG_0657Styrelsens sammanträden brukar som regel avslutas med inspel från någon verksamhetsföreträdare. Idag fick Mats Danielson, avgående styrelseledamot från samhällsvetenskapliga fakulteten, sista ordet med en version av sin bejublade presentation av universitetets och den 50-årsjubilerande samhällsvetenskapliga fakultetens historia. Perspektiv på verksamheten är alltid av värde!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s