SciLife Prize

Igår utdelades, vid en ceremoni i Spegelsalen på Grand Hotel, för andra gången SciLife Prize for Young Scientists. Det är ett samarbete mellan Wallenbergstiftelserna, tidskriften Science samt SciLifeLab, vars fyra värduniversitet också deltog i högtiden Det som belönas är inte bara framstående resultat av unga forskare, utan också förmågan att kunna tillgängliggöra dem på ett för allmänheten begripligt sätt. De fyra pristagarna fick också ge prov på sin konst under kvällen i varsin kortare presentation. IMG_0667

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s