Förvaltningens Lucia

För jämnt ett år sedan, på förra årets Luciafika, bestämde den då nytillträdde förvaltningschefen och jag att vi gemensamt skulle besöka alla förvaltningsavdelningar. Under hösten har vi besökt Tekniska avdelningen, den avdelning jag själv kände minst till och där jag fick viktiga insikter i hur vårt universitet fungerar rent praktiskt. Vi har också besökt Studentavdelningen, som nyligen organiserat om sin verksamhet: här finns en rad nyckelfunktioner i verksamhetsstödet till våra utbildningar. Områdeskansliet för humaniora, juridik och samhällsvetenskap, som ju fått ny chef under året, är också inne i en mycket positiv utveckling, bland annat med en aktiv ledningsgrupp. Igår slöts cirkeln med ett besök på hemmaplan, på Ledningskansliet, där vi fick en presentation av kansliets verksamhetsplan – men också insikt i okända sidor hos medarbetarna i vår närmaste omgivning.
Och i dag var det så dags för förvaltningens Luciafika igen, en trevlig träffpunkt för alla förvaltningens medarbetare, där Stockholms universitetskör lussade och bjöd på skönsång.
IMG_0675

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s