Tack för i år!

Höstterminen och året går mot sitt slut. Det har varit en händelserik tid, där vi skördat nya framgångar med externa forskningsmedel och viktiga rekryteringar, där våra utbildningar granskats färdigt av UKÄ och där stora förändringar genomförts inom förvaltningen, inte minst inrättandet av en ny fastighetsavdelning. Vi väntar fortfarande på regleringsbrevet för Stockholms universitet, det regeringsbeslut som innehåller mål- och resultatkrav samt finansiella förutsättningar 2015, som expedieras i mellandagarna. På nyåret ska våra nyligen beslutade strategier för universitetet omsättas i praktiken. Samtidigt börjar en ny mandatperiod för våra områdes- och fakultetsnämnder, med delvis nya personer i ledningen. Vi ser också fram mot ett intensifierat arbete med samverkansfrågor och den nya avdelningen som ska stödja det.
Vid Stockholms universitet talar vi gärna om vår decentraliserade organisation, som är värd att värna. Som rektor förundras jag ändå ofta över att den faktiskt fungerar, och fungerar så väl. Det beror på alla kompetenta och engagerade medarbetare i verksamheten. Ett stort tack till er alla för det arbete ni har lagt ner under året! Nu önskar jag goda och vilsamma helger!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s