Årsredovisningen beslutad

Universitetsstyrelsen har idag haft sammanträde och fattat beslut om bland annat årsredovisning och budgetunderlag. Som alltid var det givande diskussioner med högt i tak. Än en gång fick jag anledning att konstatera att jag har föga förståelse för dem som kritiserar modellen med externa representanter i lärosätenas styrelser. Enligt min erfarenhet har våra externa ledamöter ett starkt engagemang för universitetet och stor respekt för vår verksamhet, och de tillför många konstruktiva och nyttiga synpunkter.

Mötet avslutades som vanligt med en presentation från verksamheten. Idag var det Torbjörn Åkerstedt och Hugo Westerlund som gav en spännande presentation av excellenscentret Stockholm Stress Center, där sex forskargrupper från Karolinska institutet och Stockholms universitet samarbetar tvärvetenskapligt kring arbetsrelaterad stress och hälsa: frågor av tilltagande betydelse i vårt samhälle, och av relevans för var och en.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s