Ledningsinternat

Jag är just tillbaka på campus efter ett intensivt internat med universitetsledningen. Vi har diskuterat en rad aktuella frågor, alltifrån inspelet till forskningspropositionen till ekonomiska frågor, från våra strategier och uppföljningen av de mål och åtgärder de inkluderar till frågor om ledning och styrning. Sist men inte minst förde vi en grundlig och givande diskussion om våra lärarutbildningar. Alla dessa frågor återkommer på olika sätt under hösten inom våra bägge vetenskapsområden, i Områdesövergripande rådet och i några fall även i universitetsstyrelsen. Det är oerhört värdefullt att på detta sätt få tid och tillfälle till längre sammanhängande diskussioner inom ledningen, och jag uppskattar mycket vårt samtalsklimat: informellt och med högt i tak. IMG_1139

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s