Förvaltningsträff och biträdande förvaltningschef

I förmiddags hade jag nöjet att få gästspela en stund på en av universitetets förvaltningsträffar, som samlar medarbetare från den centrala förvaltningen. Idag talade sociologen Susanna Toivanen från CHESS på temat ”Framtidens arbetsplatser – att utveckla hållbara och friska kontor och lärandemiljöer”. Hon lockade en rekordpublik: det var hela 235 anmälda!
Utöver föredrag från någon av universitetets forskare brukar förvaltningsträffarna innehålla aktuell information från förvaltningschefen och framför allt möjlighet till mingel över avdelningsgränserna. En bättre integrerad förvaltning är ett av förvaltningschefens viktigaste mål.
Idag passade jag också på tillfället att informera om ett beslut jag fattade i förra veckan på förslag av Joakim Malmström: att utnämna Susanne Thedéen till biträdande förvaltningschef. Det betyder att hon inte bara är förvaltningschefens ställföreträdare utan också kommer att ha egna ansvarsområden i rollen, utöver att hon blir kvar som planeringschef. Med denna ännu starkare ledning för vårt verksamhetsstöd står vi väl rustade att ta oss an framtida utmaningar. Vi andra i universitetsledningen gratulerar Susanne – och oss själva!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s