Expressen idag

Expressen skriver idag om rasistiskt klotter på Stockholms universitet. Innehållet i klottret är givetvis helt oacceptabelt och oförenligt med universitetets kärnvärden.

Samtidigt måste man inse att universitetet är en stor och öppen plats där många människor rör sig, och inte annorlunda än samhället utanför. Det är därför inte så märkligt att händelser av detta slag inträffar: vid universitetet liksom utanför finns företrädare för extremistiska uppfattningar av olika slag.

Universitetsledningen ser dock mycket allvarligt på förekomsten av rasistiska uttryck på campus. Våra väktare har saken under särskild uppsikt, polisanmäler regelmässigt och tar bort klotter så snart det upptäckts. Inom Stockholms universitet ska det råda nolltolerans mot rasism och alla slag av diskriminering.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s