Tovetorp

Områdesövergripande rådet är på vårinternat, denna gång inte på någon anonym konferensanläggning utan på vår egen forskningsstation Tovetorp i Sörmland, där Sven Jakobsson med smittsam entusiasm hälsade oss välkomna, berättade om forskning och utbildning som bedrivs här – och presenterade oss för de berömda Tovetorpshönsen.

Den hemlika atmosfären föder både avslappnade och engagerade diskussioner; så har vi diskuterat både ledningsutredningen och forskarkarriärutredningen, vi har dryftat kriterier för anställning som gästprofessor och adjungerad professor, forskningsindikatorer och betygskriterier. Som avslutning rapporterar vår samverkanschef Anki Bystedt från den snart ettåriga samverkansavdelningen och presenterar visioner för framtiden. IMG_1476

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s