Förvaltningschefsskifte

Idag har Kulturdepartementet gått ut med pressmeddelande om ny överintendent för Naturhistoriska riksmuseet – vår universitetsdirektör och förvaltningschef Joakim Malmström. Naturhistoriska är att gratulera – och givetvis också Joakim, som nu får ta sig an uppdraget att leda en stor, spännande och viktig verksamhet i vårt grannskap. Särskilt roligt i sammanhanget är museets goda forskningssamarbeten med Stockholms universitet. Grattis Jocke!
Samtidigt är det naturligtvis en stor förlust för Stockholms universitet. Joakim har under sina dryga tre år som förvaltningschef genomfört ett stort förändringsarbete inom universitetsförvaltningen, och bidragit starkt till det goda samarbetsklimatet inom universitetsledningen och mellan kärnverksamhet och förvaltning inom hela universitetet.
Nu inleds processen för att rekrytera en ny förvaltningschef som kan fullfölja och utveckla detta arbete.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s